Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

Коледни инициативи на Столичния превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите

Home  >>  Коледни инициативи на Столичния превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите

 

През месеците ноември и декември се осъществиха традиционните предпразнични работилници и инициативи на Столичния превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите (ПИЦ по ПН), в които се включиха деца, доброволци, студенти, родители, училищни специалисти и клиенти на ПИЦ по ПН. Бяха организирани посещение на театрална постановка, ледени пързалки, приключение в ескейп стая, работилница за коледни сладки, рисуване на празнични чаши. Кулминацията на зимните креативни дейности беше в Деня на отворените врати на 16 декември в Дневния консултативен център за деца, юноши и родители.

Имаше музика на живо, изпълнена от група „Захарр”, която винаги подкрепя каузата на Центъра за живот без зависимости. Бяха раздадени много подаръци на най-активните последователи на страницата ни във фейсбук и специални благодарствени адреси. Такива получиха партньорите ни – Съюза на пивоварите в България, които отново споделиха позитивна статистика и поредни спечелени награди за проекта „Код: отговорни заедно”, по който си сътрудничим.

Експертите от Центъра за обучение по първа долекарска помощ на шофьори от БЧК също бяха отличени с благодарствен адрес за проекта, по който си партнираме – Информационна кампания за рисковете при употреба на алкохол и марихуана.

Радваме се, че победителката в онлайн инициативата ни за позитивно послание – Никол Накова се включи в предколедното събитие и ни разказа какво я вдъхновява. Както и всички наши гости – студенти, ученици, училищни специалисти, доброволци и деца.

С нови идеи за креативни и творчески дейности ще сме заедно и през 2023 година!