Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

На 13-ти септември се проведе традиционното облагородяване на Дневния консултативен център към ПИЦ по ПН – София

Home  >>  На 13-ти септември се проведе традиционното облагородяване на Дневния консултативен център към ПИЦ по ПН – София

Няма да преувеличим, ако кажем, че преобразихме двора на Дневния консултативен център към ПИЦ по ПН – София по време на традиционното облагородяване на Центъра ни! Искрено благодарим на всички, които се включиха в почистването, засаждането на нови растения, боядисването на пейките и оградата, както и за креативните идеи, така че пространството да придобие арт излъчване и уют. Поздравяваме доброволците ни – Сара Шанкова, 14 г. и Васил Николов, 14 г., които дадоха всичко от себе си, за да постигнем мечтания резултат!
Не можем да пропуснем специално да благодарим и на най-активните колеги, които успяха да „трансформират“ онези малки забравени кътчета, които имаха най-голяма нужда от внимание.
Удовлетворени сме от добре свършената работа и резултатът е на лице.
А, за да завършим още по-позитивно ще ви разкажем и за успехите на нашата доброволка Сара, с които искрено се гордеем и я поздравяваме!
През 2019 г. Сара се включва в лятната академия на Превантивно-информационния център „Избирам себе си“, която е предназначена за усвояване на личностови и групови умения. Продължава да участва в инициативите на Центъра като доброволец и подкрепя каузата за здравословен начин на живот. Лятото на 2020 г. участва в креативните дейности, организирани от Столичния превантивен център, които включваха гребане на базата в Панчарево с каяци. Там се запалва по спорта и вече втора година тренира всеки ден в клуб „Левски“. Зад гърба си Сара има пет състезания, а най-доброто й постижение е второ място в дисциплина „каяк 1000 м.“ – момичета.
Екипът ни се радва на тези успехи и продължава да вярва, че „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“!