Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

Столичният превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите участва в тазгодишния фестивал SoFest

Home  >>  Новини и събития  >>  Столичният превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите участва в тазгодишния фестивал SoFest

Превантивният център по проблемите на наркоманиите (ПИЦ по ПН) и Съюз на пивоварите в България се обединиха под мотото „КОД: Отговорни заедно“, за да се включат във фестивала SoFest и да предоставят на всички присъстващи забавни, полезни и образователни дейности.

В творческите работилници по време на фестивала се състояха арт ателие  за младежи – САМОличностирисуване на маски в търсене на истинското ми Аз; рисуване върху тениски, подкрепяща идентичността – Това, което не знаеш за мен! и рисуване на текстилни торбички и работа с рециклируеми материали под мотото Избирам себе си.

Фестивалът се проведе в Кино Кабана и продължи от 17 до 19 юни. В него се включиха доброволци, младежи, родители и деца, подкрепящи каузата за здравословен начин на живот. Приятелите на Центъра в лицето на група „Звездолет“ и група „Отвеяни от вятъра“ забавляваха публиката с авторска музика и известни кавъри. Доброволци от Национално музикално училище „Любомир Пипков“ впечатлиха гостите с народна музика поднесена в модерен аранжимент.