Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

Фестивалът „С вяра, надежда и любов в сърцето” обединява  разнообразни информационни кампании, спорт, театър и изкуство

Home  >>  Фестивалът „С вяра, надежда и любов в сърцето” обединява  разнообразни информационни кампании, спорт, театър и изкуство

Фестиваът „С вяра, надежда и любов в сърцето“ ще се проведе на 19, 20 и 21 септември 2023 г. в Северен парк. Превантивно-информационният център по проблемите на наркоманиите към Столична община ще допринесе за обогатяването на програмата – симулация със специални очила, нестандартни игри, викторина с въпроси, награди.

На 19 септември 2023 г. програмата е посветена на темата „Традициите и обичаите – силата на семейството и обществото“. Хепънингът ще включва музика, театрални постановки, историческа работилница, доброволчески кампании с Български младежки червен кръст, спортни демонстрации от 153 Спортно училище, срещи с публични личности.

На 20 септември 2023 г. програмата е на тема „Моят избор е ключ към щастието“. Посетителите ще се забавляват с куклено шоу, театрални интерактивни игри,  творческа работилница, среща с експерти по киберсигурност.

На 21 септември 2023 г. мотото е „За моето успешно бъдеще“. Програмата ще включва карнавал с маски, спортни демонстрации от 153 Спортно училище, театър „Камбана арт“, вокално-театрална формация „Врабчетата“.

Същия ден, между 14:00 и 16:00 часа Столичният превантивно-информационен център ще предостави на присъстващите възможност да участват в интересни интерактивни демонстрации и ще „предизвика“ публиката да се включи в забавна викторина с много награди. Темата е посветена на здравословния начин на живот и алтернативите, които можем да изберем за свободното си време, така че да изразяваме себе си да се чувстваме добре.