Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

Регламент на онлайн конкурс

Home  >>  Регламент на онлайн конкурс

Превантивно-информационният център по проблемите на наркоманиите – София (ПИЦ по ПН – София) обявява онлайн конкурс за рисунки и фотографии на тема „Моята идентичност през стила ми на обличане. Инициативата има за цел да вдъхнови младежите да изпратят своите авторски рисунки, снимки, селфита, вдъхновени от мотото „Изкуството като алтернатива”. 

Основната идея е, че стилът на обличане и визията говорят много за идентичността и индивидуалността на всеки един от нас. Те ни дават свободата да се изразяваме без думи и да бъдем себе си. Облеклото може да говори за интересите или настроението ни, както и да разкрива субкултурата, към която се идентифицираме. Начинът на обличане носи конкретно послание и е част от нашия външен имидж, който пък е рефлексия на вътрешната ни същност.

Скъпи ученици, младежи и студенти на възраст до 25 години, очакваме Вашите творби заедно с име и фамилия, години, имейл, както и телефон за връзка на следния имейл: vnikolova@sofiamca.org.

Всеки има право да участва с не повече от три материала. Фотографиите и рисунките ще се публикуват на фейсбук страницата на Превантивния център www.facebook.com/PICpoPN/ и там ще се борят да съберат най-много гласове (лайкове). Няма да бъдат публикувани материали, които нарушават общоприетите етични правила.

Срокът, в който изображенията ще се публикуват и ще трупат гласове е от този момент до 15.12.2021 г. Тогава ще станат ясни и победителите. Авторът събрал най-много лайкове за своето произведение ще спечели първата награда – професионални материали за рисуване. Втората награда е фото албумът Black and White and Color, а за третото отличие  – книгата „Фотографията – Цялата история“. Подготвили сме и много поощрителни награди!             

Очакваме Ви в снимка или рисунка, за да разберем повече за Вас!

За допълнителни въпроси и информация сме на Ваше разположение: 0899 154 866 – В.М. Николова, ПР експерт.