Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите – София

Между 4-ти и 8-ми юни ПИЦ по ПН – София проведе надграждащо практическо обучение по Националната програма “Кодово име “Живот” в град Китен

Home  >>  Между 4-ти и 8-ми юни ПИЦ по ПН – София проведе надграждащо практическо обучение по Националната програма “Кодово име “Живот” в град Китен

От 04.07 до 8.07 в град Китен се проведе надграждащо обучение за училищни специалисти, прилагащи Националната програма за превенция на употребата на психоактивни вещества “Кодово име “Живот” върху занятията в шести клас. Изнесеният семинар е организиран от ПИЦ по ПН – София и водещи са специалистите на Центъра.
Участниците, под ръководството на психолозите, се превръщат в сплотена група, която умее сериозно да работи и с удоволствие да се забавлява в свободните часове. В дните на обучението има много креативност, споделяне на опит и дбри практики. 
Обучението приключи с връчване на сертификати и подаръци, осигурени от ПИЦ по ПН – София. Участниците си тръгват с прекрасни спомени от преживяното и много нови знания. В обратната връзка към екипа те споделиха, че това е едно от различните обучения – полезно и наситено с усвояване на практически умения. Училищните специалисти коментираха още, че се чувстват готови и силно мотивирани за работа през новата учебна година.
Екипът от ПИЦ по ПН – София, отговарящ за реализирането на програмата “Кодово име “Живот” благодари за доверието, ентусиазма, мотивацията и активната работа на всички, включили се в обучението.