Тренинг-семинар „Прилагане на програма „Избирам себе си”

Между  02 – 06.10.2017г., в Дневен консултативен център за деца, юноши и родители към ПИЦ по ПН – София се състоя тренинг-семинар „Прилагане на програма „Избирам себе си” в 6-ти клас”.

Участие взеха училищни психолози/педагогически съветници от столичните училища: 1.СУ, 26.СУ, 73.СУ, 74.СУ, 78.СУ, 79.СУ, 107.ОУ, които подкрепят политиката на неупотреба на психоактивни вещества на Столична община.

Водещите Миглена Петкова – психолог в ПИЦ по ПН-София, ръководител на програма „Избирам себе си” – програма за усвояване на групови и личностови умения за превенция употребата на психоактивни вещества, и Росица Станулова – психолог в ПИЦ по ПН – София запознаха участниците със спецификите на прилагане на програмата в 6-ти клас, както и с актуалните тенденции в сферата на превенция употребата на психоактивни вещества като цяло.

Въпреки интензивната пет дневна програма на тренинг-семинара, неразделна част от събитието беше и доброто настроение, за което освен професионализмът на водещите и участниците, допринесе и любезното съдействие на Съюза на пивоварите в България, в лицето на изпълнителния директор Ивана Радомирова и координатор проекти Ива Тенчева, които осигуриха кафе паузи и кетъринг.


ПИЦ по ПН-София
2017-10-10 10:59Заглавия:
Страници 1
Анкета
Ако вие или ваш близък употребявате алкохол или наркотични вещества, към кого бихте се обърнали за помощ?

 Към частен терапевт

30.77%
 Към специалисти от Столичния превантивен център по наркомании /ПИЦ по ПН/

61.54%
 Мога да се справя сам

7.69%
гласували:13
Новини
Тренинг-семинар „Прилагане на програма „Избирам себе си”
Между  02 – 06.10.2017г., в Дневен консултативен център за деца, юноши и родители към ПИЦ по ПН – София се състоя тренинг-семинар „Прилагане на програма „Избирам себе си” в 6-ти клас”. Участие взеха училищни психолози/педагогически съветници от столичните училища: 1.СУ, 26.СУ, 73.СУ, 74.СУ, 78.СУ, 79.СУ, 107.ОУ, които подкрепят политиката ... още »