Тренинг семинар за родители и деца

На 18.11.2017 г. по програма „Избирам себе си” за превенция на употребата на психоактивни вещества се проведе тренинг-семинар за деца и родители в 78. СУ „Христо Смирненски” гр. Банкя. Събитието беше открито от домакините - зам. директорът по административна дейност, г-н Здравков и от гостите в лицето на  д-р Цветелина Петкова - директор на ПИЦ по ПН – София. Присъстваха и секретаря на ОСНВ - София, Ралица Драгоева, както и представители на МКБППМН - гр.София и гр.Банкя.

Събитието беше посветено на Деня на християнската младеж и семейство. Участие взеха 26.СУ, 36.СУ, 78.СУ, 79.СУ и 107.ОУ. Водещи на заниманията бяха психолози от ПИЦ по ПН - София, Миглена Петкова и Росица Станулова, Катя Симонска, педагогически съветник в 78. СУ, Божидара Цуцуманова,психолог в 26. СУ, Генадий Матвеев, педагогически съветник в 26. СУ и г-жа Бонева - Георгиева, психолог в 78. СУ.

В духа на кампанията „Спортът е по добрият начин децата да порастнат” на Съюза на пивоварите в България, спонсори на събитието, родители и деца се разходиха пеша и посетиха Арт център Банкя както и православния храм "Св. Кирик и Юлита", където отец Василий поговори с участниците за смисъла на семейството, вредата от употребата на психоактивни вещества, както и на други въпроси зададени му от участниците.

 


ПИЦ по ПН-София
2017-11-22 10:34Заглавия:
Страници
Анкета
В какви дейности, промотиращи здравословния начин на живот, бихте се включили?

 Културни дейности (концерт, театър, други)

33.33%
 Доброволчески клубове

0.00%
 Спортни дейности

33.33%
 Креативни ателиета

33.33%
гласували:6
Новини
Тренинг семинар за родители и деца
На 18.11.2017 г. по програма „Избирам себе си” за превенция на употребата на психоактивни вещества се проведе тренинг-семинар за деца и родители в 78. СУ „Христо Смирненски” гр. Банкя. Събитието беше открито от домакините - зам. директорът по административна дейност, г-н Здравков и от гостите в лицето на  д-р ... още »